Afbeeldingen toevoegen in WordPress

Afbeeldingen toevoegen in WordPress

Het gebruik van een visueel element zoals een afbeelding of foto is een geweldige manier om uw bericht of pagina-inhoud op te fleuren.
Afbeeldingen toevoegen in WordPress

  1. Bepaal waar je je afbeelding in je bericht wilt plaatsen.
  2. Boven de werkbalk van de berichteditor ziet u een knop Media toevoegen. Klik op de knop Media toevoegen en u ziet het vak Media invoegen.
  3. Uw WordPress-site gebruikt een mediabibliotheek om al uw media zoals afbeeldingen en video’s op te slaan. Vanuit dit vak kunt u ervoor kiezen om een ​​nieuw bestand te uploaden of een bestaand bestand uit de mediabibliotheek te gebruiken. Klik op de knop Bestanden selecteren om een ​​afbeelding te uploaden. Zoek de afbeelding die je wilt gebruiken en klik op openen.
  4. Nu uw afbeelding is geüpload, ziet u dat deze is toegevoegd aan de mediabibliotheek. Aan de rechterkant van dit vak ziet u de bijlagedetails voor deze pagina. Hier kunt u de Titel, Bijschrift, Alt-tekst en Beschrijving wijzigen. U kunt ook de uitlijning van de afbeelding kiezen (zoals in het midden, links of rechts), waar de ingevoegde afbeelding naartoe moet linken, de daadwerkelijke URL van de afbeelding en de grootte van de afbeelding.
  5. Zorg ervoor dat de afbeelding een selectievakje heeft en klik op de knop Invoegen in bericht. Nu zie je dat je afbeelding is toegevoegd aan je bericht.
  1. Als u op deze afbeelding klikt, ziet u twee vakken verschijnen in de linkerbovenhoek van de afbeelding. De eerste is het afbeeldingspictogram. Als u op dat pictogram klikt, ziet u nu een ander vak geopend voor het bewerken van de details van de afbeelding. Hier kunt u de grootte van de afbeelding wijzigen op basis van percentages (wat een handig hulpmiddel kan zijn bij het wijzigen van de grootte) of u kunt de titel, alternatieve tekst, het bijschrift en de link-URL bijwerken. U kunt deze afbeelding ook selecteren om nergens naar te linken, of om naar het eigenlijke afbeeldingsbestand te linken.
  2. Als u op het tabblad Geavanceerde instellingen klikt, ziet u de URL van waar het afbeeldingsbestand op uw site wordt gehost, de werkelijke breedte en hoogte van de afbeelding in pixels, de CSS-klasse, stijlen en afbeeldingseigenschappen die opvulling toevoegen rond De afbeelding.
  3. Keer terug naar de afbeelding in je bericht. Het volgende pictogram in de linkerbovenhoek verwijdert de afbeelding uit het bericht.
  4. Als u nogmaals op de knop Media toevoegen klikt, ziet u hetzelfde vak Media invoegen. Aan de linkerkant van dit vak ziet u opties om een ​​galerij te maken en de uitgelichte afbeelding in te stellen. Zodra je meer afbeeldingen in onze mediabibliotheek hebt, kun je een hele galerij met afbeeldingen aan het bericht toevoegen.

De uitgelichte afbeelding van het bericht wordt soms gebruikt door uw WordPress-thema. Ga je gang en kies deze afbeelding als onze uitgelichte afbeelding en ga terug naar de berichteditor. Nu kunt u een voorbeeld van het bericht bekijken en zien dat onze afbeelding is toegevoegd.