Wat is de beste plugin voor WordPress visitor statistics?

Wat is de beste plugin voor WordPress visitor statistics?

Er zijn verschillende WordPress-plugins beschikbaar voor het bijhouden van bezoekersstatistieken, elk met hun eigen set functies en voordelen. Hier zijn enkele populaire opties:

Google Analytics Dashboard for WP (voorheen bekend als GADWP): Deze plugin integreert Google Analytics rechtstreeks in je WordPress-dashboard, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot belangrijke statistieken zonder je WordPress-site te verlaten. Je kunt realtime statistieken bekijken, evenals gedetailleerde rapporten over verkeersbronnen, paginaweergaven, bouncepercentage en meer.

MonsterInsights: MonsterInsights is een van de meest populaire Google Analytics-plugins voor WordPress. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface voor het bijhouden van bezoekersstatistieken en het analyseren van je websiteprestaties. Het bevat ook geavanceerde functies zoals e-commerce tracking, gebeurtenistracking en aangepaste dimensies.

Jetpack by WordPress.com: Jetpack biedt een breed scala aan functies voor WordPress-websites, waaronder bezoekersstatistieken. Met Jetpack kun je eenvoudig belangrijke statistieken bekijken, zoals paginaweergaven, unieke bezoekers, verwijzende websites en populaire inhoud. Het is een handige all-in-one oplossing voor WordPress-beheer.

WP Statistics: WP Statistics is een uitgebreide plugin voor het bijhouden van bezoekersstatistieken die speciaal is ontworpen voor WordPress. Het biedt gedetailleerde rapporten over bezoekers, paginaweergaven, verkeersbronnen, zoektermen en meer. Het bevat ook geavanceerde functies zoals geolocatie-tracking en IP-blacklisting.

Analytify: Analytify is een gebruiksvriendelijke Google Analytics-plugin voor WordPress die realtime statistieken en rapporten levert binnen je WordPress-dashboard. Het biedt een overzichtelijk dashboard met belangrijke statistieken en grafieken, evenals gedetailleerde rapporten over pagina’s, berichten, gebruikersgedrag en meer.

Het beste voor jou hangt af van jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Overweeg factoren zoals gebruiksgemak, functies, integraties en ondersteuning bij het kiezen van de juiste plugin voor het bijhouden van bezoekersstatistieken voor jouw WordPress-website. Probeer verschillende soort plugins uit om te kijken welke jij het beste vind. Meeste plugins zijn gratis te downloaden. Bekijk ook onze andere weetje en tip op onze blog. Heb je nog vragen of een opmerking neem dan gerust contact met ons op.