Must have Plugins

Must have:

Really Simple SSL detecteert automatisch uw instelling en laat uw website over HTTPS lopen.

UpdraftPlus maakt back-ups eenvoudig. Het is een van de beste plug-ins voor back-ups van WordPress. U kunt rechtstreeks een back-up van uw bestanden in de cloud maken naar services zoals Dropbox, Google Drive en meer.

Duplicator is een migratie-plug-in. Hiermee kunt u uw WordPress-site klonen en verplaatsen tussen domeinen of hosts zonder enige downtime. Hiermee kunt u ook een back-up van uw WordPress-site maken.

Enable Media Replace is een lichtgewicht plug-in waarmee u eenvoudig een afbeelding of bestand in uw mediabibliotheek kunt vervangen. U hoeft geen bestanden te verwijderen, hernoemen of opnieuw te uploaden.

Geavanceerde aangepaste velden, zo klinkt het. Hiermee heb je volledige controle over je WordPress-bewerkingsschermen. U kunt overal velden toevoegen, inclusief berichten, gebruikers, taxonomietermen en meer.

Must have

Must have

Code Snippets is een eenvoudige plug-in waarmee u PHP-codefragmenten op uw site kunt uitvoeren. Het verwijdert de noodzaak om aangepaste fragmenten toe te voegen.

Het activiteitenlogboek is een extra lichte plug-in die een logboek genereert van elke activiteit die op uw WordPress-website plaatsvindt. Stel je voor dat het werkt als een ‘zwarte doos’ van een vliegtuig, waarbij gebeurtenissen worden vastgelegd en je wordt gewaarschuwd wanneer een bericht wordt verwijderd, een plug-in wordt geactiveerd of wanneer iemand probeert in te loggen of je site te hacken.

MemberPress is een geweldige plug-in voor lidmaatschap. Het is eenvoudig in te stellen en u kunt eenvoudig betalingen accepteren met Stripe en PayPal. Het heeft tal van integraties waarmee u uw workflow veel beter kunt maken, en het heeft een partnerprogramma.

Visualizer is een leuke plug-in voor het maken van responsieve, volledig aanpasbare tabellen en grafieken en deze rechtstreeks op de berichten te bewerken, in een mooie editor. Het maakt het mogelijk om gegevens te importeren, het is zeer flexibel en interactief en.

TablePress is een andere plug-in waarmee u tabellen kunt maken en beheren. Je kunt ze eenvoudig toevoegen aan je berichten en pagina’s met een simpele shortcode. Er is geen codeerkennis vereist om deze plug-in te gebruiken.