Plugins uitleg

Plugins:

Beste WordPress SMTP-plug-ins

In eenvoudige bewoordingen helpen WordPress SMTP-plug-ins u ervoor te zorgen dat mensen de e-mails ontvangen die uw WordPress-site naar hen stuurt (meldingen, bevestigingen, enz.), Aangezien de standaard WordPress-mail deze e-mails vaak naar de spammap stuurt. Hier is een lijst met de beste SMTP-plug-ins die er zijn, zowel gratis als betaald.

Easy WP SMTP is een populaire, gratis WordPress-plug-in waarmee u uw WordPress-site kunt verbinden met uw SMTP-server naar keuze.

Post SMTP is een andere SMTP-plug-in die wordt geleverd met een ingebouwde e-maillogger, een slim detectiesysteem voor e-mailfouten en biedt naast de vele andere functies ook een Chrome-extensie.

Meer gratis WordPress-plug-ins plugin

Wanneer we als Elementor-gebruikers een bericht moeten dupliceren, slaan we het meestal op als een sjabloon in Elementor en voegen het vervolgens ergens anders in. Een alternatieve manier om dit te doen is door de volgende plug-in op onze lijst te gebruiken, Duplicate Post Plugin. Het kan ook worden gebruikt om aangepaste velden, titels, enz. Te dupliceren voor nieuwe en toekomstige berichten.

Google Tag Manager is de gratis tool van Google die iedereen kan gebruiken om analyse- en marketingtags in te zetten.

Hoe vaak hebben we berichten en pagina’s moeten reorganiseren, evenals aangepaste elementen? Welnu, onze gok is dat de plug-in Intuïtieve aangepaste postorder is ontworpen door iemand anders die zijn inhoud een keer te vaak moest reorganiseren, omdat dit een hulpmiddel is dat u kunt gebruiken om de volgorde van uw berichten en pagina’s heel gemakkelijk visueel te wijzigen.

Als u al lang genoeg sites beheert, weet u hoe vaak berichten worden hernoemd, verwijderd of opnieuw gemaakt en hoe vervelend dit kan worden. Omleiding is een plug-in die is ontworpen om ervoor te zorgen dat er een goede 301-omleiding wordt gemaakt naar de gewijzigde pagina-URL, zodat al dat linkjuice naar de juiste plaats leidt.

Slider plugins

Smart Slider 3 is een van de krachtigste WordPress-plug-ins waarmee u schuifregelaars kunt maken. Het is volledig responsief en SEO-geoptimaliseerd.