Beste WordPress CRM-plug-ins

Beste WordPress CRM-plug-ins

Customer Relationship Management (CRM) plug-ins behandelen alles wat te maken heeft met klantrelatiebeheer. Het is moeilijk om precies te definiëren wat een CRM-plug-in zou moeten bevatten, maar in zijn basisvorm moet het de mogelijkheid bieden om met klanten te communiceren, hun informatie te bewaren en, indien mogelijk, hun koopgedrag en nog veel, veel meer. We hebben hier een geweldige lijst met de beste CRM-plug-ins.

De WordPress-plug-in van HubSpot heeft een heleboel handige functies voor uw site. Deze enkele plug-in heeft het allemaal – van e-mailmarketing, CRM, livechat, formulieren tot site-analyse. Dat betekent dat u niet veel verschillende plug-ins hoeft te downloaden om marketing-, CRM- en klantenservicemogelijkheden op uw site te krijgen. Gebruik HubSpot voor marketingcampagnes, contactlijsten, e-mailnieuwsbrieven, chatbots, formulieren en alle andere benodigdheden om uw site te laten groeien.

Beste plug-ins voor WordPress-agenda’s

Kalender-plug-ins zijn precies zoals ze klinken. Ze bieden u de mogelijkheid om gebeurtenissen in uw agenda te noteren, herinneringen in te stellen, vergaderingen te maken, mensen voor die vergaderingen uit te nodigen en meer. Hier vindt u de volledige lijst met de beste plug-ins voor WordPress-evenementenkalender.

De evenementenkalender is een gebruiksvriendelijke kalendertool waarmee u snel nieuwe evenementen kunt toevoegen. Het heeft de mogelijkheid om google maps toe te voegen, het is gemakkelijk te exporteren en is geoptimaliseerd voor snelheid.

Modern Events Calendar Lite is een uitgebreide plug-in voor evenementenbeheer. Het is gebruiksvriendelijk en wordt geleverd met een gratis versie. Het beschikt over meer dan 40 weergavelay-outs voor evenementen.

Beste WordPress SEO-plug-ins

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een van de belangrijkste factoren die het succes van een website rechtstreeks beïnvloeden. SEO-plug-ins zorgen ervoor dat uw inhoud wordt geoptimaliseerd, stellen u in staat de meta-inhoud aan te passen en geven u suggesties met betrekking tot de beste SEO-praktijken. Hier is de volledige lijst met de beste WordPress SEO-plug-ins.

Yoast SEO is een van de meer populaire gratis SEO-plug-ins die er zijn. Het heeft alle juiste tools om u te helpen met uw SEO-behoeften, waaronder sitemaps, previews, metatags, het vermijden van dubbele inhoud en andere tools.